kayan resim

Bir Film 1 Kitap

9 Mayıs 2017 Salı

LUCY


Yönetmen: Luc Besson
Oyuncular:Morgan Freeman,Scarlett Johansson,Choi Min-sik
Tür:Bilim Kurgu,Aksiyon,Gerilim
Senaryo:Luc Besson
Yapımı:2014-ABD,Fransa
Süre:90 
Dak.Puan:7.8/10




FİLM ÖZETİ:

Lucy (Scarlett Johansson) Taipei'de okuyup çalışan genç bir Amerikalı kadındır. Erkek arkadaşının da etkisiyle kuryelik yapmaya başlar. 
Hakkında hiçbir şey bilmediği bir çantayı Koreli uyuşturucu baronu Jang'a götürmesi gerekmektedir. Ancak bir tuzağın ortasında kalan Lucy uyuşturucu baronu tarafından esir alınır ve karnına son derece tehlikeli sentetik bir uyuşturucu yerleştirilir, bu maddeyi bedeninde taşıyarak Avrupa'yı götürmesi gerekmektedir. Ancak rehin tutulduğu yerde haydutlardan biri tarafından karnına atılan tekme, uyuşturucunun bedenine sızmasıyla müthiş bir değişime uğrar. Artık mental ve fiziksel yeteneklerini tam kapasiteyle kullanabilen, çok özel güçlere sahip tam bir ölüm makinesine dönüşen Lucy, kendisine yapılan kötülüklerin intikamını almaya kararlıdır.

FİLM YORUMUM: 
Lucy kesinlikle aksiyon ve gerilim filmiydi benim için. Konusun farklı olması her an acaba ne olacak dedirtiyor insana son dakikasına kadar heyecanla izlediğim bir filmdi .Kurgunun film için ne kadar önemli olduğunun kanıtıdır Lucy. Scarlett Johansson'un oyunculuğuna diyecek kelime bulamıyorum kesinlikle mükemmeldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder